Project Description

(Last Updated On: 14/03/2020)

Šta je to escape room

Pitate se da li rodjendanska zabava kod kuće može biti uspešna? Dajemo vam ekskluzivnu ideju. Osmislite escape room kod kuće. U osnovi escape room znači da se timovi okupljaju u tematskoj sobi uz jedan sat na raspolaganju da se ispuni misija i napusti soba. Uspeh će biti zagarantovan ako pronađete skrivene tragove i rešite zagonetke postavljene po celoj sobi. Ovo zahteva timski rad, brzinu, kreativnost i strpljenje.

Kako se igra escape room kod kuće

Escape room kod kuće je savršena igra za porodični odmor, dečiji rodjendan ili samo za zabavu sa prijateljima. Na ovaj način možete priuštiti deci uživanje da zajedno rade na pronalaženju tragova u kućnoj atmosferi. Stvoriće uspomene za ceo život kombinujući društvenu aktivnost sa interaktivnim avanturama i izazovnim zagonetkama.

Pošto se radi o sobi koja nije pretrpana rekvizitima kao u specijalizovanim prostorima za ovakve igre, nije neophodno da se fokusirate na istraživanje sobe. Treba voditi računa da delujete kao kompaktan tim i da komunicirate sa članivima svoga tima. Rešavanje zadataka i pronalaženje tragova će biti efikasno ukoliko svi saradjuju. Trudite se da rešene tragove uredno slažete i ne žurite da nešto ne pomešate. Ukoliko naidjete na nepremostivu prepreku uvek možete tražiti pomoć.

Naručite naš escape room

Ukoliko želite da organizujete escape room kod kuće pogledajte naše ideje, naručite naš escape room. Možemo vam pomoći sa već pripremljenim scenariom ili zajedno osmisliti. Osim toga, osmislićemo za vas misteriju za rešavanje ili misiju koju bi trebalo ispuniti.

Postavićemo tragove koji kroz niz zagonetki ili pitanja usmeravaju takmičare ka cilju.

http://www.mojemrdalice.in.rs/?page_id=84

Na ovom sajtu možete pronaći 101 ideju kako sami da osmislite escaepe room u kućnim uslovima ili da istražite koje rekvizite sve možete nabaviti:

https://nowescape.com/blog/101-best-puzzle-ideas-for-escape-rooms/