(Last Updated On: 19/01/2021)

Lov na zadatake po listi – Scavenger hunt

Ukoliko putujete po evropskim prestonicama imaćete prilike da vidite poteru za odredjenim predmetima, putokazima, spomenicima ili čak manje uočljivim stvarima. To se zove scavenger hunt. Potrebno je napraviti listu potrebnih elemenata i potera može da počne. Ovo ujedno motiviše ljude da istražuju i upoznaju mesta u kojima se nalaze.

Kod ovakve potere cilj je da prvi popunite listu ili da popunite većinu stavki na toj listi. U varijacijama igre, igrači fotografišu nabrojane stavke ili su izazvani da završe zadatke na listi na najkreativniji način. Ova potera se razlikuje od lova na blago, po tome što se ekipe uz otkrivanje znamenitosti povezuju, objavljuju svoje rezultate na društvenim mrežama i suvoparne obilaske pretvaraju u veselo iskustvo.

Propozicije

Znači, osim što možemo zabaviti decu na rodjendanskim žurkama ovo je moguće i u šetnji po našem gradu ili u školi. Napravite svoju igru –  na našoj veb stranici, dajući joj ime, sliku i opis da biste je označili kao vašu. Izbor jedinstvenog i nezaboravnog imena olakšava učesnicima da se pridruže. Takođe možete da podesite koliko će dugo igra da se igra, da li postoji lozinka za pridruživanje i iz koliko misija se sastoji. Detaljnije o propozicijama možete dobiti putem naše kontakt forme.