(Last Updated On: 25/07/2021)

Veridba lov na blago iliti

kako to izgleda u nekonvencionalnom duhu

Originalne ideje su definitivno za one koji su slobodni duhom. Učinite posebne trenutke večnim. Ako ste rešili da stanete na ludi kamen i obavežete se na večnu ljubav sa jednom vama važnom osobom, imate brdo mogućnosti da to objavite. Jedna je mogućnost posebna, a to je  veridba lov na blago. To može biti lov na zadatke po listi, rešavanje misterije ili escape room. Priznajte da deluje zanimljivo i neuobičajeno.

Ako vam još nije do sada palo na pamet, mi smo tu da vam damo ideju. Napravićemo za vas lov na blago u kom će vaša izabranica rešavati zagonetke, pitalice, mozgalice ni ne znajući da je čeka iznenadjenje u vidu prstena kao poslednji trag i najvažniji zadatak. Podelite sa nama vaša interesovanja i mi ćemo napraviti igru u kojoj ćete oboje uživati. Biće to dodatno bitan trenutak u vašim životima. Moći ćete da pričate o tome i sa drugima koje generalno veridbe ne zanimaju.

Pokazaćemo vam kako je to zamislio Miloš da iznenadi svoju Malenu. Ovo što vidite je rezultat simpatičnog i jedinstvenog lova na blago.

On je imao tu ideju da svoj važan dan provede uz lov na blago i da ona traga za iznenadjenjem u prelepom ambijentu Šumadije, Plan je bio da tragove postavi u svojoj vikendici i živopisnoj okolini. Poslao nam je fotografije i mi smo mu osmislili igru.

Napravili smo 15 tragova u vidu raznih mozgalica koje uopšte nisu lake. Bilo je potrebno baš se uključiti, ali to nije moglo da bude prepreka. Ovo dvoje mladih ljudi vole izazove.

Koristili smo se i scan kodovima tako da je bilo neophodno imati aplikaciju koja ih čita.

Evo pogledajte neke tragove kako biste mogli da zaključite da li je ova igra interesantna i da li je moguće koristiti je za razne vidove zabave.

Na koncu svega, prsten je pronadjen i sklopljen je pakt o tome da se leti u jedan novi život… zajednički. Želimo svu sreću ovom paru i dosta novih razloga za lov na razna blaga!