(Last Updated On: 06/01/2022)

Originalna ideja za veridbu vam je veoma potrebna da ovaj poseban trenutak učinite večnim? Ovo je post u kom Miloš otvara vrata neobičnom: Prosidba uz lov na blago.

Budite nekonvencionalni

Ako ste rešili da stanete na ludi kamen, imate brdo mogućnosti da to obavite. Samo je jedna mogućnost posebna, a to je  originalna ideja za veridbu. To može biti lov na blago, rešavanje misterije ili escape room. Priznajte da deluje zanimljivo i neuobičajeno.

Rešili ste da se obavežete na večnu ljubav sa jednom vama važnom osobom. Bitno je kako ćete to izvesti. Prosidba uz lov na blago može biti pravi odgovor.

Kako prosidba uz lov na blago može biti spektakl

Vaša izabranica/vaš izabranik će rešavati zagonetke, pitalice, mozgalice ni ne znajući da je/ga čeka iznenadjenje u vidu prstena kao poslednji trag i najvažniji zadatak. Podelite sa nama vaša interesovanja i mi ćemo napraviti igru u kojoj ćete oboje uživati.

Ova originalna ideja za veridbu učiniće taj trenutak dodatno bitanim u vašim životima. Provešćete zabavno dan. Moći ćete da pričate o tome i sa drugima koje generalno veridbe ne zanimaju, a pri tome nećete biti dosadni.

Kako je to Miloš smislio

Pokazaćemo vam kako je to zamislio Miloš da iznenadi svoju Malenu. Ovo što vidite je rezultat simpatičnog i jedinstvenog lova na blago.

Njegova je ideja bila da svoj važan dan provede uz igru lov na blago i da ona traga za iznenadjenjem u prelepom ambijentu Šumadije, Plan je bio da tragove postavi u svojoj vikendici i živopisnoj okolini. Poslao nam je fotografije i mi smo mu osmislili igru.

Miloševa prosidba uz lov na blago je bila izazov

Napravili smo 15 tragova u vidu raznih mozgalica koje uopšte nisu lake. Bilo je potrebno baš se uključiti, ali to nije predstavljalo prepreku. Ovo dvoje mladih ljudi vole izazove.

Koristili smo se i scan kodovima tako da je bilo neophodno imati aplikaciju koja ih čita.

Evo pogledajte neke tragove kako biste mogli da zaključite da li je ova igra interesantna i da li je moguće koristiti je za razne vidove zabave.

Originalan početak nečeg novog

Na koncu svega, prsten je pronadjen i sklopljen je pakt o tome da se leti u jedan novi život… zajednički. Želimo svu sreću ovom paru i dosta novih razloga za lov na razna blaga!

Kontaktirajte nas za detaljnije informacije