(Last Updated On: 06/01/2022)

Rodjendanska zabava u šumi može naizgled zvučati rogobatno. Uverićemo vas da nije tako. Pogledajte kako je izgledao lov na blago u zvezdarskoj šumi.

Ideja za lov na blago u zvezdarskoj šumi

Oktobar je počeo sunčano ove 2021. godine. To ste svi vi mogli da primetite koji ste vikend proveli napolju. Sara je slavila svoj 7. rodjendan u zvezdarskoj šumi. Isprepletane staze za šetnju, vežbaonica, natkrivene klupe i one na otvorenom kao i sijaset sadržaja u cilju uživanja poslužili su mami Katarini kao mesta za sakrivanje tragova. Deca su bila naoružana velikom željom da pronadju blago pa je rodjendanska zabava protekla u razdraganoj jurnjavi kroz zvezdarsku šumu.

Kakva je rodjendanska zabava u šumi koja je utočište za rekreaciju i odmor?

Epidemiološke mere moguće je ispoštovati najbolje napolju. Imamo rešenje za vas. Omogućimo deci da se druže i ostanu zdrava. Naučimo ih da je drveće izvor života. Beogradjani, pogledajte kako može da izgleda rodjendanska zabava u šumi. Ako vam se dopadne, pozovite nas da osmislimo i vašu zabavu. Dovoljno je samo da imate ideju koji okolni park ili izletište bi bilo idealna lokacija za vas.

Ovo su Sarini lovci na blago

Sarin lov na blago u zvezdarskoj šumi na svežem vazduhu

Kontaktirajte nas za detaljnije informacije