KONTAKT

Nataša MarićKontakt telefon 063 82 96 335
Zaljubljenik u rebuse, pitalice, mozgalice, socijalne mreže i logičke igre. Bavi se organizacijom interaktivnih igara za dečije rodjendanske proslave, vodjenjem potere za blagom kako za decu tako i za malo starije, smišljanjem escape room, raznih misterija i igara o ispunjavanju izazova.

Voljni ste da napravite rodjendansku zabavu ali ne biste da angažujete animatore i skupo plaćate iznajmljivanje prostorija?

Kontaktirajte nas

Proverite naše ideje
Preporučićemo vam najoptimalniju igru i napraviti je na način kako vama najviše odgovara. Mi pravimo Lov na blago, Escape room i igre ispunjavanja izazova. Ove igre mogu biti individualne, grupne, po vašoj narudžbi ili ih možete kupiti u zavisnosti predefinisane ponude na našoj veb prezentaciji ili društvenim mrežama.

[forminator_form id=”19048″]

Mi pravimo zabavu na kojoj se misli

Vaša najčešća pitanja

lov na blago

Igru lov na blago ili neku drugu koja je predstavljena na našoj stranici možete naručiti telefonom ukoliko želite da bude organizovana po vašim standardima. Ukoliko ste zaintesovani za već spremne verzije igara sve možete dobiti online.

Uplatom na naš račun uz dokaz o uplati biće vam omogućeno da preuzmete fajl i uputstvo online. Postoji i mogućnost slanja na vašu email adresu ukoliko se tako dogovorimo.

Neki linkovi će imati rok trajanja a neki ne. To će specijalno biti navedeno. Ukoliko kupite igru, fajl koji skinete ostaje u vašem posedu na trajno korišćenje.

Mi pravimo razne varijante tako da je vrlo neophodna konsultacija kako bismo tačno znali broj učesnika i da li je moguće napraviti grupe i eventualno različite igre kako bi svi učestvovali podjednako.

Mi u principu samo pravimo tragove i uputstva po kojima bi vi sami organizovali tok igre. Možemo napraviti izuzetak ali to je isključivo stvar dogovora.

Lov na blago je jednostavan i zabavan način da organizujete decu u zajedničku igru.

Detaljnije o nama