ESACAPE ROOM, LOV NA BLAGO SU NEŠTO ŠTO NAŠI KLIJENTI VOLE DA IGRAJU

“Ljubav prema Escape Room izazovima nema starosnu granicu. Elena je proslavila svoj 22. rodjendan u poteri za vašim tragovima. Kreativno i učinkovito veče sa dosta smeha!”

Rodjendanska zabava je bila u Eleninu čast i samo za nju. Postavili smo tragove po vašem uputstvu na mesta kako ste označili samo za Eleninu sobu. Ona je sa uživanjem rešavala zadate probleme i jurišala po sobi otkrivajući tragove. Nije posustajala tako da smo veče ispunili ovom dinamičnom igrom. Proveli smo se sjajno.

Aleksandar Dragutinović

“Ova potera na zabavan način uči decu da se organizuju u tim i zajednički rešavaju zadata pitanja. Mi smo uživali gledajući ih”

Napravili smo malu zabavu u  krugu porodice trudeći se da ispoštujemo socijalno distanciranje. Zajedno samo jurili tragove po Adi uživajući na otvorenom. Niko nije gledao u mobilni telefon. Ludo smo se zabavili uz kreativne zagonetke i postavljene izazove.

Dragan Popović

Zadovoljni ljubitelj lova na blago

“Potera za blagom u prirodi, predivan dan uz igru  na Obedskoj bari.”

Bili smo na izletu sa decom različitog uzrasta. Svi su se dobro zabavili jer smo se igrali po uputstvima sa vašeg sajta. Nismo ništa slavili ali smo uz poteru za blagom imali sadržajniji izlet.

Jelena Trpkoska

Kolovodja Trpkoski družine

“Epohalan doček 2020. godine uz kumove, zakusku i lov na blago.”

Deca su bila okupirana lovom na blago da su ponoć dočekala brže nego što su se nadala. Pokloni su bili daleko interesantniji jer ih je trebalo pronaći. Mapa i razni tragovi učinili su da se sve tri ekipe u jednom trenu udruže i opkole novogodišnju jelku. Veče je bilo pun pogodak, svi smo uživali.

Biljana Oparušić

Idejni vodja Oparušić četverca

Avanturisti, oprobajte naš escape room. Pravimo po vašim merama!

Escape room
Pozovite, raspitajte se!

LOV NA BLAGO U KUĆI – JOŠ NAŠIH IGARA

testimonials escape room lov na blago
testimonials escape room lov na blago
testimonials escape room lov na blago

Pogledajte šta smo sve pripremili za vas

Za svakog po nešto