Project Description

(Last Updated On: 29/01/2023)

Šta je to escape room

U osnovi Escape room znači da se timovi okupljaju u tematskoj sobi uz jedan sat na raspolaganju da se ispuni misija i napusti soba. Uspeh će biti zagarantovan ako pronađete skrivene tragove i rešite zagonetke postavljene po celoj sobi. Ovo zahteva timski rad, brzinu, kreativnost i strpljenje.

Naravno, to se može igrati i sa jednim učesnikom isto kao i sa više njih.

Kako se igra escape room kod kuće

Escape room kod kuće je savršena igra za porodični odmor, dečiji rodjendan ili samo za zabavu sa prijateljima. Na ovaj način možete priuštiti deci uživanje da zajedno rade na pronalaženju tragova u kućnoj atmosferi. Stvorićete uspomene za ceo život kombinujući društvenu aktivnost sa interaktivnim avanturama i izazovnim zagonetkama.

Pošto se radi o sobi koja nije pretrpana rekvizitima kao u specijalizovanim prostorima za ovakve igre, nije neophodno da se fokusirate na istraživanje sobe. Treba voditi računa da delujete kao kompaktan tim i da komunicirate sa članovima svoga tima. Rešavanje zadataka i pronalaženje tragova će biti efikasno ukoliko svi saradjuju. Trudite se da rešene tragove uredno slažete i ne žurite da nešto ne pomešate. Ukoliko naidjete na nepremostivu prepreku uvek možete tražiti pomoć.

Šta se dobija kada naručite naš escape room kod kuće

Osmislićemo misteriju za rešavanje. Napravićemo tragove koji će kroz niz zagonetki ili pitanja rešavanjem usmeriti takmičare ka cilju. Misterija može biti tematski odredjena ili se sastojati iz kombinacija tragova po principu lova na blago.

Detaljnije o ovoj temi i predlozima možete pronaći na našoj veb stranici.

Lov na blago